Keresés
Termékek

Házhoz szállítás 24 órán belül

 

A munkanapokon 15:00 óráig leadott megrendeléseket a következő munkanapon 8:00 és 17:00 óra között Partnerünk által megadott címre  szállítjuk.

15 óra után leadott rendeléseket, 48 órán belül szállítjuk házhoz.

 

Szállítási költség nettó 20.000,- Ft rendelés esetén díjmentes az ország egész területén, nettó 20.000,- Ft rendelés alatt nettó 1.900,- Ft, mely összeg a számlán feltüntetésre kerül.

 

 

 A szolgáltatás az ország egész területén, átutalással és készpénzzel fizető Partnereink számára egyaránt igénybe vehető.

 

 

Amennyiben a megrendelés nettó 20.000,- (húszezer) forint értékhatár fölött van, de a szállítmány értéke nem éri el ezt az összeget abból adódóan, hogy valamely megrendelt tétel nincs raktáron, a rendelés kiszállítása a Partner számára díjköteles.

 

Az adott napon, különböző időben leadott megrendelések értéke nem összevonható.

Ha egy Partnertől azonos napon több megrendelés is érkezik, ezek a házhozszállítás díja szempontjából külön kerülnek figyelembevételre és csak a nettó 20.000,- (húszezer) forint értéket meghaladó számlák házhozszállítása ingyenes.

 

Szállítás esetén a csomagba, raklapra a számla eredeti, első példányát tesszük. Budapesti szállítás esetén szállító kollégáink a megrendelést kétpéldányos számla kíséretében viszik Partnereink telephelyére. Ebben az esetben az áru átvételét a második példányon Partnerünknek bélyegzővel és aláírással kell igazolnia.